top of page

Omtaler

Sitter du og vurderer fram og tilbake om det er meg du bør velge til å bli din personlige trener? Her er noen omtaler fra personer jeg har hatt gleden av å trene sammen med. Jeg håper deres erfaringer gjør at du velger meg. Mens du leser, vær trygg på at du har fullt eierskap til din prosess med meg. Vi skal gjøre jobben sammen. Du får all hjelp du trenger og jeg tar alle dine innspill og ønsker med i ligningen.

jenny-hill-mQVWb7kUoOE-unsplash.jpg

Lasse Kristiansen

Jeg tok kontakt med Henriette da jeg etter mange år med styrketrening ville ta trening og kosthold et skritt videre. Hovedmålet var å rette trening mer mot kroppsbygging og lære enda mer om bygging av muskler. Henriette er en dyktig og meget kompetent PT. Hun stiller alltid godt forberedt til treningsøkter og gir gode tips og råd underveis. Jeg gir henne mine beste anbefalinger.

minna-hamalainen-WlxYBcpciU8-unsplash.jpg

Nina Løfgren

Oppsummert: motiverer, inspirerer og realiserer. Da jeg tok kontakt med Henriette, hadde treningen min stagnert. Hun lagde et treningsopplegg med fokus på styrketrening av store muskelgrupper og ga veiledning på en forståelig måte.

 

Med variert trening kom progresjonen tilbake. Henriette er flink til å justere og finne alternativer når det har vært noe som ikke har fungert. Hun har motivert og oppmuntrert når det vært tung og vondt. Utfordret meg til å finne nye mål  som jeg ikke hadde tenkt på selv og holdt meg tilbake når jeg har blitt for ivrig. Jeg tror at hun også til tider har hatt mer tro på meg enn jeg selv har hatt. Fra ikke å kunne gå uten smerter til å gjennomføre korte løpeturer hadde jeg ikke greid uten Henriettes hjelp.

bottom of page