top of page

Henriette Ottesen

Til daglig jobber jeg som personlig trener på Myrens treningssenter på Torshov i Oslo. Jeg er 52 år og har jobbet i treningsbransjen siden 1990.

 

Mitt utgangpunkt var idrett. Jeg tilbragte barndommen min som skøyteløper på Valle Hovin i Oslo, en skøytebane som ble kalt "kalde motvind" av god grunn. Dette var på 80-tallet. I 1990, 19 år gammel, ga jeg med imidlertid med skøyter. Derfra ble veien kort inn til det som da ble kalt helsestudio eller gym, og da startet mitt arbeidsliv. Jeg fikk lede aerobictimer uten noe som helst utdannelse, husker jeg. Den første arbeidsattesten jeg har, er håndskrevet. Etter hvert ble det studier på Norges idrettshøgskole og jeg holdt på til jeg avla mastergrad. 

Hjertesak nummer1 for meg er å bidra til norsk folkehelse. Det betyr ikke at de som har andre ønsker enn å "ivareta egen helse" og "få mer energi i hverdagen" blir avvist. Jeg går ikke av veien for å sette opp dietter og hjelpe folk ned i fettprosent så det virkelig synes. Det er morsomt, en skikkelig fest og, ikke minst, det kan være svært er lærerikt. Jeg kaller det en reise i Selvet. Noe av årsaken til at jeg også påtar meg oppdrag i det jeg kaller "fitness-kategorien", er at jeg på min vei har tatt noen "walks on the wild side" med å konkurrere i sporten kroppsbygging. Dette skjedde i 1997, 2000, 2017 og 2019. Bakgrunnen for utøvelsen av en sånn type sport er at jeg som tenåring så bilder av Arnold Schwarzenegger og andre kroppsbyggere og ble ekstremt fascinert. Som tenåring evnet jeg ikke å nyansere noe som helst. Var noe kult, så var det kult. Punktum. Jeg savner det unyanserte noen ganger. Det å gå all in uten noen annen tanke enn å gjøre det ekte og helhjertet. Kroppsbygging fascinerer meg fortsatt og den fascinasjonen minner meg på tenåringen jeg var og hun er jo der inne et sted ennå. Jeg er ekstremt stolt av mine walks on the wild side og har vurdert å putte inn et lite bilde, men har ikke bestemt meg ennå. Grunnen til at jeg vegrer meg, handler om at hjertesak nummer 1 er folkehelse.

 

Som personlig trener handler det om å hjelpe andre.

 

My ambition is to serve". 

IMG_5443.jpg
Image by eberhard 🖐 grossgasteiger

Si hei!

Ta kontakt hvis du vil forhøre deg mer om hva jeg kan tilby, eller har spørsmål om trening.

Mobil: 

+47 988 40 802

Email

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page