Henriette Ottesen

Til daglig jobber jeg som personlig trener på Myrens treningssenter på Torshov i Oslo. Jeg er 51 år og har jobbet i treningsbransjen siden 1990.

 

Mitt utgangpunkt var idrett. Jeg tilbragte barndommen min som skøyteløper på Valle Hovin i Oslo, en skøytebane som ble kalt "kalde motvind" av god grunn. Dette var på 80-tallet. I 1990, 19 år gammel, ga jeg med imidlertid med skøyter. Derfra ble veien kort inn til det som da ble kalt helsestudio eller gym, og da startet mitt arbeidsliv. Jeg fikk lede aerobictimer uten noe som helst utdannelse, husker jeg. Den første arbeidsattesten jeg har, er håndskrevet. Etter hvert ble det studier på Norges idrettshøgskole og jeg holdt på til jeg avla mastergrad. 

Hjertesak nummer1 for meg er å bidra til norsk folkehelse. Det betyr ikke at de som har andre ønsker enn å "ivareta egen helse" og "mer energi i hverdagen" blir avvist. Jeg går ikke av veien for å sette opp dietter og hjelpe folk ned i fettprosent så det virkelig synes. Det er morsomt, en skikkelig fest og, ikke minst, kan det være svært er lærerikt. Jeg kaller det en reise i Selvet. Noe av årsaken til at jeg også påtar meg oppdrag i det som kanskje kan kalles "fitness-kategorien", er at jeg på min vei har tatt noen "walks on the wild side" med å konkurrere i sporten kroppsbygging. Dette skjedde i 1997, 2000, 2017 og 2019. Jeg er ekstremt stolt av det og har vurdert å putte inn et lite bilde, men har ikke bestemt meg ennå. Grunnen til at jeg vegrer meg litt, handler om at hjertesak nummer 1 er folkehelse.

 

Som personlig trener handler det om å hjelpe andre. "My ambition is to serve". 

IMG_5443.jpg
Image by eberhard 🖐 grossgasteiger

Si hei!

Ta kontakt hvis du vil forhøre deg mer om hva jeg kan tilby, eller har spørsmål om trening.

Mobil: 

+47 988 40 802

Email

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram