top of page
timon-studler-BIk2ANMmNz4-unsplash.jpg

Seminar

"Hvorfor gjør vi ikke det vi vet vi bør gjøre?" er en seminarform hvor vi jobber en til en, en til to eller i små grupper.

 

Hvorfor hender det vi ikke gjennomfører det vi vil, som for eksempel et nyttårsforsett? Svaret i kortversjon er at det handler ikke om å gjøre, det handler om å føle. Treningsprogram, måltidsplanlegging og meditasjonsapp gir oss oppskriften på hva vi skal gjøre. Imidlertid er ikke det alltid nok. Grunnen til det er at vi ikke vet hva vi trenger å føle for å gjøre det vi vet vi bør gjøre. Å løse dette mysteriet har i hovedsak fire steg. 

Steg 1 er å definere hva du virkelig ønsker deg og gjøre det til et mål. Ønsket ditt må være så sterk at du følelsesmessig involveres i det mer og mer inntil du klarer å sette ord på hvorfor du vil hva du vil.  Vi jobber med din filosofi; dine verdier og overbevisninger. Vi jobber også med å definere og konkretisere målet ditt. Du skal kunne se målet ditt så tydelig for deg inni hodet ditt at du føler du allerede er ved målet ditt. Det skal bruse i blodet!

Steg 2 går ut på finne fram til den følelsen, eller det "state", som driver deg til å ta de rette valgene. De rette valgene er de som leder deg mot målet ditt. Når det state er funnet, er tiden inne for steg 3.

Steg 3 er en jakt på effektive mentale teknikker som passer DEG. Det disse teknikkene skal hjelpe deg med, er å sette deg i ønsket state i de situasjoner du trenger det. Det kan være i øyeblikk du kjenner at du i ferd med å ta et valg som ikke leder i den retningen du vil. Mange ulike situasjoner kan være sånn og de er forskjellig fra menneske til menneske. Blant klassikerne er fristelsen til å spise for mye sjokolade, lysten å bli i sofaen istedenfor å ta en treningsøkt, den berømte slumretasten om morgenen eller å ta penger fra sparekontoen på impuls og bruke dem på noe annet enn det du har planlagt.

Steg 4 kommer etter seminaret, når du er tilbake i hverdagen din. Tiden er da inne for å ta i bruk ditt nye knippe av mentale teknikker. Et bilde jeg ofte bruker er at du besitter en verktøykasse med verktøy. Etter kort tids regelmessig bruk av verktøykassa, blir du gradvis mer dreven i å sette deg selv i det "state" du trenger for å ta de valgene som leder deg steg for steg mot målet ditt. Drømmen din. 

Dette helgeseminaret er en investering i din helhetlige livskvalitet og velvære fysisk og psykisk. Jeg inviterer deg med til Beitostølen hvor du får bo på Radisson, et hotell med en aldeles vidunderlig atmosfære. I lobbyen der er det deilige stoler som er som skapt for gode samtaler. Helgens hovedfokus er nettopp de gode samtalene. Selvsagt tar vi en også en god økt sammen i treningsrommet, en gåtur i vakre omgivelser og kanskje vil du også en tur i svømmehallen og badstuen. Søndag avslutter vi i den den lille, koselige leiligheten min i sentrum av Beitostølen for matprat og matprep, også det med hovedfokus på den gode samtalen. 

 

Er du klar for en innholdsrik, men samtidig rolig helg, for å få deg et dypdykk inn i mentaltreningens verden?

Image by eberhard 🖐 grossgasteiger

Si hei!

Ta kontakt hvis du vil forhøre deg mer om hva jeg kan tilby, eller har spørsmål om trening.

Mobil: 

+47 988 40 802

Email

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page